headermiddle

Observera att denna webbplats är under utveckling

Nya idéer

INTERNT

 

Medlemsbloggar

Medlemmar skall kunna, om dom vill, skapa bloggar pubnlicerade inom xpandora.se för sina egna syften - helst relaterat till datorgrafik, programmering eller datorer förstås.

Eget trackingsystem

De externa tjänsterna för tracking som vi provat, inkl den hos webbhotellet, fungerar inte tillfredsställande. Ett avancerat, eget system är nödvändigt.

Prenumerarade trådar

När man prenumererar på en tråd i forumet skall ett meddelande skickas (inom vissa intervall och/eller kriterier) till inboxen på sajten. Man skall också kunna välja att få denna information till sin email.

Projekt för medlemsgrupper

Medlemmar skall kunna gå samman i grupper på sajten. Dessa grupper skall kunna starta projekt tillsammans a'la xpandoras gamla projektprogram.

Medlemsarea

Även besökare som inte är inloggade eller medlemmar skall kunna browsa bland de som är medlemmar på sajten. Ev. kunna skicka meddelanden också.

Välkomstmeddelande

När man skapar ett konto på xpandora skall man få sitt första meddelande i inkorgen dirket, ett välkomstmeddelande som ger tips och råd om hur sajten skall användas.

Betygssättning av artiklar och annat material

Vi kan ha ett 5 stegs betygssystem, där medelvärdet får visa antal gif:ar. Ett totalt medelbetyg på 4,5 ger 4 pluppar, medan 4,6 ger 5 pluppar. Enligt nedan:

Läsarnas betyg

Betygsätt/Recensera!Betygsätt/Recensera!Betygsätt/Recensera!Betygsätt/Recensera!Betygsätt/Recensera!

  (3,9)

12  medlemmar har röstat.

 

Favorites - coming up!

På Microsofts sajt kan man (om man är inloggad förstås) ange en artikel som en favorit. Det innbär att artikeln eller materialet läggs till i en lista över material man gärna går tillbaka till. Det skall vi ha!

Lägg till favorit

 

Utökad användar "hemsida"

Om man är t.ex. skribent eller admin kan fler options dyka upp, t.ex. "Mina publicerade artiklar", "Artiklar ej ännu godkända" osv.

 

...fortsättning följer...

Meddela oss om andra tips och idéer

Sök:

xpandora version 0.9.4 ALPHA

Webbplatsen är under utvecklingHelt kostnadfritt och ger dig tillgång till alla våra tjänster

For our foreign visitors, a short description covering the basics of this site

Vi söker stöd och hjälp med detta ideella projekt - finansiellt eller genom medverkan.

Kontakta oss!

Lite framtida projektidéer

Observera!

Allt material som visas på sidan är tills annat besked ges att betrakta som "dummy material". Detta innebär att rena kopior från andra publikationer kan ha lagts ut, eller så är det frågan om ren rappakalja.

Detta kommer att pågå så länge vi utvecklar de grundläggande delarna på webbplatsen och framför allt för att vi behöver material till layout tester. Om ni upplever att fonterna är inkonsekventa (så som storlekar, färger och placering av fonter) så stämmer detta bra.
Vi håller på att bygga en stabil CSS vi kan använda och under tiden kommer det att se lite rörigt ut.  ::: Content window width 648 px :::
free webpage hit counter